Nyt tag

Få et nyt tag der holder i mange år

Professionelt tagarbejde for private og erhvervskunder

Er dit gamle tag blevet trist og faldefærdigt at se på? Så vent ikke til i morgen med at bestille et nyt – for hvad er et hus egentlig uden et velfungerende tag?

Jeg har flere års erfaring som tømrer og tagdækker, så hvis du vil have et nyt tag, der holder i mange år, er du kommet til det helt rigtige sted.

Med base i Brande kommer jeg ud til private og erhvervskunder i Give, Herning og omegn. Jeg ser frem til også at hjælpe dig med at få det tag, du længe har drømt om. 

Tag mig med på råd og få dit drømmetag

Der er mange beslutninger at træffe, når taget trænger til en kærlig hånd. Skal jeg vælge et eternittag eller et tegltag? Skal jeg bruge penge på et helt nyt tag, eller er det nok med en tagrenovering?

Det er måske nogle af de spørgsmål, du sidder med. Men der er ingen grund til at ligge søvnløs over alle dine overvejelser. Jeg har god erfaring med tagarbejde og ved, hvad der fungerer til forskellige huse, og hvad fordelene ved de mange løsninger er.

Når du hyrer mig, så tager jeg ikke bare hånd om dit tag – jeg rådgiver dig også gennem hele processen, så du ender med et nyt tag, der lever op til dine ønsker. Desuden udfører jeg også udskiftning af vinduer og andre tømreropgaver

Tid til et nyt tag? Få en god pris hos mig

Hvis du har spørgsmål til priser, materialer m.m., så skal du endelig ikke tøve med at kontakte mig. Jeg er her for at give dig et uforpligtende tilbud.

Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til michael@mester-m.dk.

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Tømrermester Michael Mortensen

CVR​: 43524992

Bymarken 4, 7330 Brande​