Carport

Få en ny carport i høj kvalitet og funktionelt design

Beskyt din bil og giv dit hjem et frisk pust

Er du træt af at skrabe is af bilruden hver morgen, eller bekymrer du dig for, hvor sikkert dit køretøj er, når det står ude i det fri? Hvis du ønsker at beskytte din bil mod vind og vejr, er det fornuftigt at investere i en solid carport, som samtidig kan være med til at give hele dit hjem et friskt pust.

Kunne du tænke dig at få bygget en ny carport, er jeg, Tømrermester Michael Mortensen, klar til at tage hånd om opgaven for dig. Jeg kører ud og opfører garager og carporte for kunder i og omkring byer som Give, Herning og Brande, og jeg er også klar til at hjælpe dig med en funktionel løsning, der er både flot og praktisk.

Skræddersyet carport der passer til dit hjem

Når jeg hjælper med opsætning af carport, får du ikke kun et nyt tag over bilen. Du får en skræddersyet, stilren konstruktion, der passer perfekt til din boligs arkitektur og dine personlige behov. Jeg benytter mig af kvalitetsmaterialer og solidt håndværk for at sikre et holdbart og visuelt tiltalende resultat. Uanset om du ønsker en klassisk carport i træ eller en dobbelt carport, så kan jeg hjælpe dig.

Er du bekymret for, at det bliver en dyr affære, eller at du skal have materialer og værktøj stående i indkørslen i alt for lang tid? Ved at levere en pålidelig og effektiv service ønsker jeg at imødekomme dine bekymringer. Jeg overholder derfor alle vores aftaler om budget og tidsfrister, så du får en nem og overskuelig proces – fra start til slut.

Kontakt mig hvis du vil høre mere

Kunne du tænke dig at høre mere om dine forskellige muligheder for at få lavet en ny carport? Eller vil du have et tilbud på din opgave? Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller vil have en pris på dit arbejde.

Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til michael@mester-m.dk.

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Tømrermester Michael Mortensen

CVR​: 43524992

Bymarken 4, 7330 Brande​