Terrasse

Overdækket terrasse – få et uderum du kan nyde hele året

Kvalitetsløsninger med flotte resultater

Med en overdækket terrasse behøver du ikke lade dig begrænse, når den danske sommer byder på regnvejr, eller når efterårsbygerne skyller ned over landet. Her kan du sidde og nyde den friske luft i læ fra regn, sne og slud.

Hvis du ønsker at få bygget en helt ny overdækket terrasse, der er udformet ud fra dine personlige ønsker og behov, så kan jeg, Tømrermester Michael Mortensen, gøre dit ønske til virkelighed. Jeg hjælper nemlig med opbygning af overdækket terrasse for kunder i hele området omkring Herning, Brande og Give, hvor jeg leverer kvalitetsløsninger med flotte og praktiske resultater.

Jeg tager hånd om hele processen

Vil du have opbygget en stor overdækket terrasse i baghaven, hvor der skal være plads til selskaber, fester og andre hyggelige stunder? Eller vil du have en mindre overdækket terrasse, som supplement til dit uderum? Uanset hvad du ønsker at få ud af din nye terrasse, så tilpasser jeg en løsning, som kan indfri dine forhåbninger.

Når du vælger mig til at bygge din nye overdækkede terrasse, sørger jeg for at tage grundigt hånd om hele projektet. Efter at have sat mig grundigt ind i dine ønsker og behov, skaffer jeg de nødvendige kvalitetsmaterialer og kommer hurtigt i gang med arbejdet. Det færdige resultat står selvfølgelig klar til brug til aftalt tid, og du kan trygt stole på, at den kommer til at stå flot og solidt de næste mange år.

Få et tilbud på en overdækket terrasse i dag

Vil du have et tilbud med en skræddersyet pris på din nye overdækkede terrasse? Så ring eller skriv til mig allerede i dag og fortæl mig om den træterrasse, du drømmer om. Herefter udformer jeg dig en pris på netop din opgave og går i gang med arbejdet, så snart du er klar.

Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til michael@mester-m.dk.

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Tømrermester Michael Mortensen

CVR​: 43524992

Bymarken 4, 7330 Brande​