Renovering af hus​

Få dit drømmehjem med professionel renovering af hus​

Trænger dit hjem til en kærlig hånd?

Drømmer du om at forny dit hjem med moderne løsninger, der er tilpasset dine behov? Eller trænger din bolig til en kærlig hånd efter mange års slid? Så kan jeg, Tømrermester Michael Mortensen, hjælpe dig. Jeg tilbyder renovering af hus med omhyggeligt arbejde og kvalitetsløsninger, så du kan forvente langtidsholdbare resultater, når du hyrer mig til opgaven.

Med adresse i Brande hjælper jeg med at renovere boliger i hele området, og jeg har allerede taget hånd om flere projekter i blandt andet Herning og Give. Skal jeg også hjælpe dig med at gøre drømmehjemmet til virkelighed? Så kontakt mig i dag og lad os komme godt i gang!

Hvad tilbyder jeg inden for renovering af hus?

Som tømrer kan jeg varetage et stort udvalg af opgaver inden for renovering af hus. Jeg kan eksempelvis levere kvalitetsarbejde med udskiftning af vinduer samt nyt tag, hvis du ønsker at renovere dit hjem med henblik på et mere energieffektivt forbrug. Hvis du ønsker en kosmetisk ombygning af dit hjem med et nyt køkken, en tilbygning eller en totalrenovering af hus, så hjælper jeg også gerne.

Jeg prioriterer altid høj kvalitet, når jeg arbejder med renovering af hus. Med en omhyggelig tilgang til opgaven sikrer jeg, at ingen detalje går uset hen, og at intet arbejde bliver gjort halvt. Derudover forstår jeg, at det kan være indgribende at gå i gang med et større renoveringsprojekt. Jeg sørger derfor for, at arbejdet står færdigt til aftalt tid, så du ikke skal vente uhensigtsmæssigt længe på at nyde godt af det færdige resultat.

Kontakt mig nu for et uforpligtende tilbud

Er du klar til at tage det næste skridt med din husrenovering? Så kontakt mig i dag og fortæl mig om, hvad du ønsker at få levet derhjemme. Herefter udformer jeg dig gerne et uforpligtende tilbud på opgaven, så vi kan komme godt i gang.

Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til michael@mester-m.dk.

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Tømrermester Michael Mortensen

CVR​: 43524992

Bymarken 4, 7330 Brande​